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Registros recuperados : 17 | |
5. | | LACA, E.; GENRO, T. C. M.; BREMM, C.; GENRO, J.; SCHRIEFER, C. Patch size controls selectivity of sheep grazing grass-clover grasslands. In: ANNUAL MEETING OF THE SOCIETY FOR RANGE MANAGEMENT, 64., 2011, Billings, MT. Abstracts... [Wheat Ridge: Society for Range Management], 2011. p. 392. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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8. | | FARIA, B. M. de; GENRO, T. C. M.; ROSSETTO, J.; PRATES, E. R.; SISTI, R. N.; LACA, E. A. Feeding behavior of steers on natural grasslands of Southern Brazil. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 10., 2016, Saskatoon. The future management of grazing and wild lands in a high-tech world: proceedings. Saskatoon: IRCC, 2016. p. 220-221. 1 pen-drive. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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9. | | SCARLATO, S.; CARRIQUIRY, M.; CARMO, M. do; FABER, A.; GENRO, T. C. M.; LACA, E.; SOCA, P. Foraging behavior of beef cows grazing native grassland: effect of herbage allowance on temporal and spatial grazing patterns. In: JOINT ANNUAL MEETING, 2012, Phoenix. [Abstracts...]. Phoenix: ADSA: ASAS, 2012. Publicado em: Journal of Animal Science, v. 90, p. 502, Supplement 3; Dairy Science, v. 95, Supplement 2. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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10. | | GENRO, T. C. M.; GARCIA, E. N.; BONILHA, C. L.; ÁVILA, M. R.; FEDRIGO, J. K.; LACA, E. A. Grazing site selection by heifers in improved Pampa grasslands. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 9., 2011, Rosario, Argentina. Diverse rangelands for a sustainable society: [proceedings...]. Rosario: Instituto Nacional de Tecnología Agrpecuaria; Asociación Argentina para el Manejo de Pastizales Naturales, 2011. p. 667. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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11. | | BRATZ, M. M.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M de; LACA, E. A.; SISTI, R. N.; CHAVES, D. C. Comportamento ingestivo de bovinos de corte em pastagem natural com diferentes níveis de intensificação. In: SIMPÓSIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PECUÁRIA SUL, 6., 2016, Bagé. Resumos... Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2016. p. 21. Claudia Cristina Gulias Gomes, editora técnica. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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12. | | BREMM, C.; CARVALHO, P. C. F.; FONSECA, L.; AMARAL, G. A.; MEZZALIRA, J. C.; PEREZ, N. B.; NABINGER, C.; LACA, E. A. Diet switching by mammalian herbivores in response to exotic grass invasion. Plos One, v. 11, n. 2, e0150167, 26 fev. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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13. | | MARÍN GÓMEZ, A.; LACA, E. A.; BALDISSERA, T. C.; PINTO, C. E.; GARAGORRY, F. C.; ZUBIETA, A. S.; BREMM, C.; BINDELLE, J.; CARVALHO, P. C. de F. Determining the pre-grazing sward height of Kikuyu grass (Cenchrus clandestinus - Hochst. ex Chiov.) for optimizing nutrient intake rate of dairy heifers. PLos One, v. 17, n. 7, e0269716, July 2022. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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14. | | GENRO, T. C. M.; FEDRIGO, J. K.; PINTO, C. E.; NEVES, F. P.; TRINDADE, J. K.; CARVALHO, C. P. C. F.; NABINGER, C.; LACA, E. A. Structural traits in natural grassland grazed by heifers in Southern Brazil. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 9., 2011, Rosario, Argentina. Diverse rangelands for a sustainable society: [proceedings...]. Rosario: Instituto Nacional de Tecnología Agrpecuaria; Asociación Argentina para el Manejo de Pastizales Naturales, 2011. p. 402. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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15. | | GENRO, T. C. M.; CARVALHO, P. C.; SOCA, P.; GARCIA, E. N.; NABINGER, C.; AMARAL, G. do A.; BREMM, C.; LACA, E. A. Técnicas para estimativa de consumo sob pastejo. In: SIMPÓSIO SOBRE MANEJO ESTRATÉGICO DA PASTAGEM, 6., SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE PRODUÇÃO ANIMAL EM PASTEJO, 4., 2012, Viçosa, MG. Anais... Viçosa, MG: UFV, DZO, 2012. p. 21-51. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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16. | | CARVALHO, P. C. F.; BREMM, C.; MEZZALIRA, J. C.; FONSECA, L.; TRINDADE, J. K.; BONNET, O. J. F.; TISCHLER, M.; GENRO, T. C. M.; NABINGER, C.; LACA, E. A. Can animal performance be predicted from short-term grazing processes? Animal Production Science, v. 55, n. 3, p. 319-327, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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17. | | ROSSETTO, J.; GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; PRATES, E. R.; SANTOS, A. de S.; VELHO, J. P.; TRINDADE, J. P. P.; PEREIRA, L. G. R.; ZUBIETA, A. S.; LACA, E. A. Nutritional groups of herbaceous species from the Pampas grasslands. In: INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 10., 2016, Saskatoon. The future management of grazing and wild lands in a high-tech world: proceedings. Saskatoon: IRCC, 2016. p. 222-223. 1 pen-drive. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 17 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
29/03/2007 |
Data da última atualização: |
18/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
PROTAS, J. F. da S. |
Afiliação: |
JOSE FERNANDO DA SILVA PROTAS, CNPUV. |
Título: |
Mercado brasileiro de espumantes: sinal de alerta. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Vinho Magazine, São Paulo, v. 9, n. 71, p. 78-80, 2007. |
Páginas: |
78-80 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Para entendermos melhor o contexto sobre o qual nos deteremos no presente artigo é importante que tenhamos presente que, relativamente à estrutura produtiva e mercadológica, o setor vitivinícola brasileiro, concentrado no Estado do Rio Grande do Sul, apresenta uma característica atípica relativamente aos demais países vitivinícolas. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Competitividade; Concorrência; Espumante. |
Thesagro: |
Comercialização; Consumo; Enologia; Mercado; Produção. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203189/1/9344-2007-p.78-80.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/200237/1/8570-2007-p.10-11.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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